• Snabba leveranser
  • Fri frakt över 2500:-

Returer/Ångerrätt/Byten/Reklamationer

Ångerrätt

Du har alltid rätt att ångra din beställning inom 14 dagar, utan att ange något skäl. Ångerperioden räknas från det datum då du mottog den sista varan/varorna i din beställning. Det enklaste sättet att nyttja din ångerrätt är att du informerar oss om ditt beslut att ångra din beställning innan ångerperioden är slut genom att skicka ett meddelande till vår kundservice info@caraudiocenter.se eller ringa på tel. 08-33 25 50 om ditt beslut att utöva ångerrätten. Du ska ange ditt namn, din adress samt beställningsnr på din order. Varan ska skickas tillbaka väl emballerad och i samma skick.

Utnyttjande av ångerrätt

Vi återbetalar beloppet på varan du valt att skicka tillbaka utan oskäligt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar efter det att vi blev informerade om ditt beslut att ångra din beställning. Vi betalar ej tillbaka frakten.

Vi använder oss av samma betalningssätt som du använde vid din beställning när vi gör en återbetalning till dig. Detta kommer inte att medföra några extra avgifter för dig. Vi har rätt att avvakta med återbetalningen till dess att vi har mottagit varan/varorna. Du måste skicka tillbaka varan/varorna eller överlämna dem till oss inom 14 dagar från det datum då du informerade oss om din önskan att ångra din beställning. Vid utövande av ångerrätten står du som kund för kostnaden av returfrakten. På det belopp som ska återbetalas har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning i den mån av att värdeminskning beror på att du som kund har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa varans skick.
Ångerrätten gäller inte varor med lagerstatus ”Specialorder, bilanpassad – ej returrätt” (se Leveransinformation)

Utnyttjande av retur pga defekt vara/bytesrätt

Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, dvs i originalförpackningen. Returnera samtliga delar, även om de skulle vara trasiga. Bifoga en lapp med ditt namn, din adress samt beställningsnr på din order. Är varan inte i väsentligt oförändrat skick kan avdrag för ev värdeminskning göras på returbeloppet. Utnyttjas bytesrätten står du som kund för kostnaden av returfrakten. Om en vara är defekt eller felexpedierad, så betalar Car Audio Center returfrakten genom att maila en retursedel efter att du varit i kontakt med vår kundservice per mail eller telefon. Vid byte eller retur står du för transportrisken.

Byten

Det går utmärkt att byta en vara mot annan genom att själv lägga en ny beställning på vår hemsida, då tillkommer ny fraktavgift. Observera att vi inte bokar bytet när vi behandlar din retur. Vänligen lämna inga meddelanden om byte på din retursedel. Även vid byte måste den returnerade varan vara i ursprungsskick samt returnerad inom 14 dagar efter uthämtad leverans.

Reklamation av paket

Car Audio Center har ansvar för produkten fram till dess att du får den. Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det, kontakta kundservice tel. 08-33 25 50. Misstänker du att en vara saknas i paketet, eller att förseglingen är bruten, ska det anmälas/meddelas till utlämningsstället omedelbart.
Är en vara felaktig eller skadad, kontakta oss så att vi tillsammans kan lösa problemet. Vi försöker alltid att lösa tvister på ett ömsesidigt tillfredsställande sätt.